• Obuv
      • Sneakers
    • Obuv
      • Sneakers

Tenisky adidas NMD

Počet vybraných produktov: 4
najnovších
Pohlavie
Veľkosť
Značka
Farba
Cena
-45%
Športové topánky adidas HU NMD ID1531 čierna farba
Športové topánky adidas HU NMD ID1531
120.90 EUR
219.90 EUR
-20%
Tenisky adidas Originals NMD R1 J H02333 čierna farba,
Tenisky adidas Originals NMD R1 J H02333
95.90 EUR
119.90 EUR
-20%
Tenisky adidas Originals NMD 0 GZ9260-white, biela farba
Tenisky adidas Originals NMD 0
119.90 EUR
149.90 EUR
-45%
Tenisky adidas Originals NMD R1 GY7368-white, biela farba,
Tenisky adidas Originals NMD R1
81.90 EUR
149.90 EUR

adidas NMD - športové tenisky pre pánov a dámy

adidas NMD sú synonymom pre štýlové športové tenisky, ktoré oslovujú nielen svojím inovatívnym dizajnom, ale aj výnimočnou pohodlnosťou. S touto ikonickou značkou môžete vstúpiť do sveta kvality a elegancie, ktorá láka nielen mladých ľudí, ale aj každého, kto dokáže oceniť spojenie funkčnosti a dizajnu. V našej ponuke na PRM nájdete rôzne modely tenisiek, ako aj adidas NMD dámske či adidas NMD pánske. Vyberte si zo širokej ponuky topánok adidas práve u nás.

adidas NMD - svetová značka kvality a pohodlnosti

Značka adidas má bohatú históriu, ktorá siaha až do roku 1949, keď ju založil Adolf Dassler. Od tej doby sa stala jednou z najuznávanejších značiek v oblasti športovej obuvi a oblečenia. Vývoj nových technológií a inovatívne prístupy k dizajnu sa stali základnými piliermi filozofie značky adidas. V roku 2015 spoločnosť adidas predstavila revolučný model - adidas NMD. Tieto tenisky boli vytvorené v reakcii na rastúci dopyt po komforte, štýle a výkone vo svete športovej obuvi. Model NMD bol navrhnutý tak, aby oslovil nielen športovcov, ale aj tých, ktorí očakávajú štýlový vzhľad topánok vhodných aj na bežný deň.

S adidas NMD vstúpil na trh výnimočný športový model, ktorý zjednotil kvalitu, pohodlnosť a inovácie v jednom produkte. Tieto tenisky využívajú moderné materiály a technológie, ktoré zabezpečujú optimálnu podporu pre chodidlá a vysokú odolnosť voči opotrebeniu. Svojím výnimočným prístupom k vývoju športovej obuvi a neustálym inováciám si adidas udržiava svoje postavenie na vrchole módy a športu. NMD je len jedným z mnohých príkladov, ako táto značka pokračuje v prekonávaní hraníc a ponúka svetu špičkové produkty, ktoré združujú kvalitu, štýl a pohodlie. NMD patria medzi najpredávanejší model športových tenisiek na svete, a preto by nemali chýbať ani vo vašom topánkovníku.

Prečo si vybrať práve sneakers adidas NMD?

Sneakers adidas NMD vám ponúkajú mnoho skvelých vlastností. Prečo si teda vybrať práve tieto tenisky dámske alebo tenisky pánske? adidas NMD prinášajú revolučný dizajn, ktorý kombinuje športový štýl s modernými prvkami. Bez ohľadu na to, či hľadáte tenisky na behanie alebo štýlový doplnok k vášmu každodennému outfitu, adidas NMD vám ponúka všestrannosť. Tieto tenisky sú zároveň vybavené najnovšími technológiami, ktoré zabezpečujú optimálnu podporu, pohodlie a výkon. Vďaka inovatívnym materiálom a ergonomickému dizajnu sú tenisky NMD adidas synonymom pre pohodlie. Každý krok je ľahký a príjemný, čo robí tieto tenisky ideálnymi aj na celodenné nosenie.

Aký je rozdiel medzi adidas Ultraboost a adidas NMD?

Aj keď sú oba modely vytvorené pre optimálny výkon, existujú niektoré rozdiely, ktoré by ste mali mať na pamäti pri výbere svojich športových tenisiek. adidas Ultraboost sú zamerané predovšetkým na bežecký výkon a odpruženie. Ultraboost tenisky sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú maximálnu energiu a návratnosť pri športovaní. Zatiaľ čo adidas NMD sú univerzálnejšie a vhodné na rôzne aktivity či bežný deň.

Kde nakupovať tenisky adidas NMD R1?

Patria tenisky adidas NMD R1 medzi vašu vysnívanú obuv? Potom neváhajte a nakupujte svoje obľúbené tenisky adidas na e-shop PRM. Vyberte si zo širokej ponuky topánok pre pánov a dámy. Objavte svet, ktorý vám ponúka to najlepšie zo sveta športu a módy. Bez ohľadu na to, či potrebujete tenisky na športovanie alebo skôr preferujete dizajnové topánky na bežný deň, NMD tenisky od adidas sú tou správnou voľbou. Nakupujte výhodne už dnes na e-shope PRM.

Pozri tiež:

adidas Superstar adidas Samba adidas Gazelle adidas Adi2000
adidas Forum adidas Ozweego adidas Campus adidas Nizza Platform
adidas Ozelia adidas Nizza adidas Stan Smith adidas Niteball