O PRM

It's The Prime Choice
„PRM je kombináciou luxusnej módy s mestským štýlom. Sme plarformou na prezentáciu vybraných svetových značiek, limitovaných kolekcií vytvorených medzinárodných dizajnérov, exkluzívnych verzií tenisiek a vyhľadávaných zberateľských predmetov.

Sme exkluzívny lifestylový klub vytvorený pre náročných znalcov života a vášnivých módnych nadšencov, ktorí zdieľajú hlboké cítenie pre kultúru, bystrý sluch pre hudbu, lásku k umeniu a horlivé nadšenie pre dizajn.

PRM je destináciou pre tých, ktorí sa inšpirujú nielen známymi špičkovými značkami, ale aj módnou avantgardou, ktorú oceňuje len pár vyvolených; pre jednotlivcov, ktorí svoje sebavyjadrenie neospravedlňujú a naplno žijú podľa vlastných predstáv."

„PRM udáva trendy a spája luxusnú módu s pouličným štýlom.
Ponúka starostlivo vybraný rad špičkovej pouličnej módy a vybrané kolekcie od medzinárodných dizajnérov, vrátane tých špeciálnych.
Medzi značky dostupné na PRM patria: MM6 Maison Margiela, Rick Owens, Ambush, JW Anderson, Kenzo, Maison Kitsune, Represent, Common Projects, Neighborhood, Y-3, adidas Originals, A Bathing Ape, Marcelo Burlon, Heron Preston, A.P.C., Undercover , Fiorucci a Sporty & Rich."
Bezplatná doprava a vrátenie

Bezplatná doprava a vrátenie

Bezplatné doručenie od 70 EUR a vrátenie pre zaregistrovaných používateľov pri objednávkach od 70 EUR

Odoslanie do 24 h

Odoslanie do 24 h

Objednávky vytvorené do 16:00 h odosielame v ten istý pracovný deň

Prémiová kvalita

Prémiová kvalita

Jedinečné výrobky prestížnych značiek, početné spolupráce a limitované kolekcie